NAMASTE

LIDT OM MIG

Mit navn er Eyajohanna. Jeg har været uddannet jordemoder siden 2012 men beskæftiget mig med børn, mødre og gravide de sidste 10 år af mit liv.


Jeg har nørdet, erfaret og reflekteret over moderlivet. Som jordemoder startede interessen og nørderiet fra et fagligt synspunkt og det er her al min viden og anbefalinger er forankret. Men som årene gik og jeg selv trådte ind i moderskabet er denne viden blevet vendt og drejet for sidenhen at finde nye højder.


Det Essenstille Moderliv handler om at styrke din intuition. Din indre stemme. At støtte dig i den meste foranderlige tid i dit liv og give dig muligheden for at opleve graviditeten, din fødsel og de første år af dit moderliv som nærende og opløftende. Jeg har selv gået vejen og her på siden fortæller jeg mere om min rejse, der på mange måder har taget mig til de mørke afkroge af moderlivet, men så sandelig også har vist mig vej tilbage til mig selv.


I 2017 stiftede jeg FØDELANDET sammen med doula og yogi Ellie Bruun. Men livet hændte for os begge og timing til at udrette det vi begge drømte om har ladet vente på sig. Men nu er timingen der og i løbet af efteråret og foråret 20/21 lancerer vi FØDELANDETs onlineklub, 3 måneders mentor forløb med forberedelse til fødsel og forældreskab og alt mulig andet lækkert og spændende. I menuen under Fra mig til dig i FØDELANDET finder du bl.a. nogle af alle de freebees vi tilbyder dig.

Eyajohanna| Jordemoder